Felhasználónév:


Jelszó:


Forte Music

Suzuki Humming Deluxe Tremolo E

HS-SU21H-E

Két és fél oktávos, 21 hanglyukú, abszolút professzionális kiváló minőségű és hangtónusú tremolo szájharmonika. Rendelhető hangnemek: C, D, E, F, G, A 





Tremolo szájharmonikák - Elsősorban kísérőjátékra fejlesztették ki, de természetesen szólójátékra is alkalmas szájharmonika. Érdekes, rezgő, "tremoló" hangzását úgy érik el, hogy minden lamellából 2-2 darabot helyeznek el egymással szembe és ezeket nagyon minimálisan, pár hertz-cel elhangolják egymáshoz képest. Tehát az általános 440 hertz-hez viszonyítva, ennél a szájharmonika-típusnál a lamellák 438-437 hertz-re vannak hangolva. A tremoló szájharmonikához hasonlóan létezik ún. "oktáv" szájharmonika, amelynél az egymással szembeállított 2-2 darab lamellát egy oktáv különbséggel hangolják, ezáltal szép, telt hangzással rendelkeznek. A tremoló illetve az oktáv szájharmonikák közkedveltek a cseh, lengyel, sváb és francia népzenékben egyaránt.

Vonatkozó típusok: Tremolo / oktáv

Videó


Kapcsolódó termékek

Üzletek | Letöltések | GYIK | Kapcsolat | Adatkezelési tájékoztató

A feltüntetett árak javasolt fogyasztói árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Áraink tájékoztató jellegűek, jellemzően a készleten tartott termékekre érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk.
Cégünk kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet végez, az általunk forgalmazott termékeket Viszonteladóinkon keresztül lehet megvásárolni.