Felhasználónév:


Jelszó:


Forte Music

Pályázataink

 

 

Sajtóközlemény

Támogatást nyert a szegedi FORTE MUSIC Kft.

 

A FORTE MUSIC Kft. a Széchenyi Terv Plusz keretén belül „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” c. felhívásra benyújtott, GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00435 azonosítószámmal nyilvántartott „A FORTE MUSIC Kft. technológiai megújulása a válsághelyzet után” c. pályázata 12,92 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült. A projekt végrehajtása az Európai Unió támogatásával, Magyarország társfinanszírozásával valósult meg.

A Forte Music Kft. 2001 óta hangszer-nagykereskedelemmel foglalkozik, továbbá különböző hangszermárkák kizárólagos magyarországi képviseletét látja el. 

Jelen fejlesztés célja a vállalkozás technológiai megújulása révén a piaci pozíció erősítése és versenyképesség növelése volt. A projekt keretében információs technológia-fejlesztés és eszközbeszerzés valósult meg. Az eszközbeszerzés mellett ingatlan korszerűsítés és átalakítás, 17 kW-os napelemrendszer telepítése, továbbá a vállalkozás hosszú távú céljainak elérése érdekében tanácsadás igénybevétele valósult meg.

A fejlesztés eredményeként a vállalkozás által nyújtott szolgáltatások minősége javult, illetve a versenyképesség növekedésével új munkahelyek jöttek létre.

Projekt megvalósítási időtartama: 2021.08.01. – 2022.12.31.

Projekt megvalósítási helyszíne: 6724 Szeged, Cserzy Mihály utca 30. B. ép.

Projekt összköltségvetése: 18 452 454 Ft

Támogatás összege: 12 916 717 Ft

Támogatás mértéke: 70,00 %

 

További információ kérhető: 

Király Vajk István ügyvezető

telefonszám: +36-30-330-3002

e-mail: info@forte.hu

 
   

 

Üzletek | Letöltések | GYIK | Kapcsolat | Adatkezelési tájékoztató

A feltüntetett árak javasolt fogyasztói árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Áraink tájékoztató jellegűek, jellemzően a készleten tartott termékekre érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk.
Cégünk kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet végez, az általunk forgalmazott termékeket Viszonteladóinkon keresztül lehet megvásárolni.