Felhasználónév:


Jelszó:


Forte Music

Suzuki Hammond C

HS-HA20-C

Kétségkívül az egyik legszebb szájharmonika. Professzionális, 10 hanglyukú, diatonikus szájharmonika, kiváló minőségű foszfor-bronz lamellával. Rendelhető hangnemek: C, D, F, G, A, Bb





Diatonikus szájharmonikák - A szájharmonikák típusai közül a legrégebbi és legnépszerűbb az egysoros, 10 hanglyukú diatonikus szájharmonika. Az ilyen típusú szájharmonikával szívva és fújva is tudunk hangokat képezni, de - technikai alapismeretek elsajátítása nélkül - nem tudunk teljes, vagyis fél hangokat is tartalmazó, kromatikus skálát játszani, éppen ezért hívják diatonikus (egész hangokból álló) szájharmonikának. Egy szájharmonika általában egy adott hangolást jelent, így minden hangolást külön kell beszerezni. Létezik mind a 12 dúr (Ab, A, Bb, B, C, Db, D, Eb, E, F, F#, G) és 12 moll, de sok esetben még egyéb, speciális hangolásban is gyártanak diatonikus szájharmonikákat. (Pl.: Low F, High G). Elsősorban a blues-, a folk-, a country-, a rock- zenei műfajokban népszerű, de sok egyéb zenei stílusban (jazz, pop, világzene) is használják.

Vonatkozó típusok: Diatonikus

Videó


Kapcsolódó termékek

Üzletek | Letöltések | GYIK | Kapcsolat | Adatkezelési tájékoztató

A feltüntetett árak javasolt fogyasztói árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Áraink tájékoztató jellegűek, jellemzően a készleten tartott termékekre érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk.
Cégünk kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet végez, az általunk forgalmazott termékeket Viszonteladóinkon keresztül lehet megvásárolni.