Felhasználónév:


Jelszó:


Forte Music

BlackSmith Acoustic Bronze, Medium 13-56 húr

BS-BR-1356

80/20 bronz akusztikus húr
.013 - .017 - .026 - .035 - .045 - .056

A BlackSmith akusztikus gitár húrok a legkiválóbb alapanyagokból készülnek a legmodernebb tekercselő berendezés használatával. Az USA-ban gyártott 80/20 bronz és acél hosszú élettartamot és megnövelt hangkitartást biztosít. Számítógépvezérelt technológiával egyenletes tekercselést és húrnyomást kapunk, ami stabil hangolást, pontos intonációt és kiváló játszhatóságot eredményez. A fagyasztással kezelt acél húrok csilingelő hangzást és lágy tapintást adnak. Ez együttesen biztosítja a konzisztencia, a hangszín, a tartósság és a teljesítmény tökéletes egyensúlyát.
Az egyedülálló, szabadalmazott vákuumzárású, csavarodásmentes csomagolásnak köszönhetően a húr nem rozsdásodik és nem sérül.

BR-1356 - A Blacksmith legnagyobb húrátmérőjű 80/20-as bronz akusztikus húrszettje, magasabb húrnyomással a tisztább rezonáló hangzás érdekében. Ideális a keményebb pengetéshez, flat-pickinghez és bluegrass-hoz.

Vonatkozó típusok: Akusztikus

Kapcsolódó termékek

Üzletek | Letöltések | GYIK | Kapcsolat | Adatkezelési tájékoztató

A feltüntetett árak javasolt fogyasztói árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Áraink tájékoztató jellegűek, jellemzően a készleten tartott termékekre érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk.
Cégünk kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet végez, az általunk forgalmazott termékeket Viszonteladóinkon keresztül lehet megvásárolni.